Lagotto Romagnolo pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Lagotto Romagnolo

Lagotto Romagnolo pup kopen?

Hier vind je Lagotto Romagnolo pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Lagotto Romagnolo pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Lagotto Romagnolo puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Lagotto Romagnolo.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Liefdevolle speurneus

De Lagotto Romagnolo is een kleine/middelgrote Italiaanse waterhond. Ze werden van oorsprong gefokt als jachthonden. Dit zijn ze dan ook nog niet verleerd en houden er van om druk bezig te zijn met het baasje. Ze zijn erg energiek en houden er van om uitgedaagd te worden. Wanneer dit niet genoeg gebeurt kunnen ze gaan graven en kauwen op spullen. Ze zijn erg bewakend over hun territorium en willen graag de baas en het gezin beschermen.

Ben je op zoek naar een Lagotto Romagnolo pup? Bekijk hieronder fokkers.