Duitse Staande Stekelhaar pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Duitse Staande Stekelhaar

Duitse Staande Stekelhaar pup kopen?

Hier vind je Duitse Staande Stekelhaar pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Duitse Staande Stekelhaar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Duitse Staande Stekelhaar puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Duitse Staande Stekelhaar.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vriendelijke Jager

De Duitse Staande Stekelhaar is een hondenras dat oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland. Tegenwoordig komt deze hond niet veel meer voor. De Duitse Staande is bruikbaar voor allerlei soorten taken, maar vooral voor de jacht op klein- en waterwild. Hij heeft een zelfstandig en energiek karakter. De Duitse Staande Stekelhaar wordt gemiddeld tussen de 58 en 70 cm. Hierbij ligt het gewicht gemiddeld tussen de 25 en 35 kg.