Epagneul Breton pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Epagneul Breton

Epagneul Breton pup kopen?

Hier vind je Epagneul Breton pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Epagneul Breton pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Epagneul Breton puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Epagneul Breton.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Drukke werker

De Epagneul Breton is de favoriete jachthond van Frankrijk. Je kunt hem omschrijven als ijverig, energiek en onvermoeibaar. Ze komen in verschillende kleuren voor: oranje en wit, lever en wit, zwart en wit, bont of schimmel. De Epagneul is alleen een hond voor een actieve eigenaar. Naast veel beweging heeft hij ook voldoende mentale uitdaging nodig. Wanneer de Epagneul genoeg uitdaging, beweging en werk krijgt is het een geweldige gezinshond en kan hij goed met (grotere) kinderen.