Staffordshire Bull Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Staffordshire Bull Terriër

Staffordshire Bull Terriër pup kopen?

Hier vind je Staffordshire Bull Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Staffordshire Bull Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Staffordshire Bull Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Staffordshire Bull Terriër.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Staffordshire Bull Terrier
Staffordshire Bull Terrier
Drenthe ‧ Met een stamboom
Voor ons staat gezondheid en karakter op nummer één tijdens het fokken. Tevens willen we een goede …
5
(1 review)
Wachtlijst gesloten
Staffordshire Bull Terrier
Staffordshire Bull Terrier
Noord-Brabant ‧ Met een stamboom
Onze honden leven bij ons en in gastgezinnen waar wij veel contact mee hebben. Wanneer een teefje d…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Stoere Vriend

De Staffordshire Bull Terriër is een imponerende verschijning met zijn goed zichtbare spieren, sterke kaken en grote tanden. Vroeger was de Staffordshire Bull Terriër en zeer gewaardeerde hond vanwege hun moed, vasthoudendheid, maar ook vanwege hun evenwichtige en gehoorzame aard. Voor de juiste eigenaar is dit de prins onder de honden, stabiel, loyaal en zeer toegewijd. Maar dit is geen ras voor iemand die niet dezelfde band wil met zijn hond. Het zijn atletische en energieke dieren die gezelschap en activiteit nodig hebben. Deze honden worden gemiddeld tussen de 35 en 41 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 10 en 18 kg.