Griffon Bruxellois pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Griffon Bruxellois

Griffon Bruxellois pup kopen?

Hier vind je Griffon Bruxellois pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Griffon Bruxellois pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Griffon Bruxellois puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Griffon Bruxellois.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Alerte familiehond

De Griffon Bruxellois is een alerte en nieuwsgierige hond. Van oorsprong komt dit ras uit België. Door zijn rode haarkleur onderscheidt hij zich van de zwarte Griffon Belge. De Griffon Bruxellois wordt gemiddeld rond de 28 cm hoog. Het gewicht ligt gemiddeld rond de 5 kg.

Let op: De Griffon Bruxellois is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Griffon Bruxellois aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Griffon Bruxellois fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.