Cao Da Serra De Aires pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Cao da Serra de Aires

Cao Da Serra De Aires pup kopen?

Hier vind je Cao da Serra de Aires pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Cao da Serra de Aires pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Cao da Serra de Aires puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Cao da Serra de Aires.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Werkwillige Waker

De Cao da Serrra de Aires komt oorspronkelijk uit Portugal. Hij wordt ook wel Portugese Schaapshond genoemd. Deze naam krijgt hij door zijn talent van waken op klein vee, zoals schapen en geiten. Ook runderen en paarden kan deze hond goed bewaken. Het is een intelligente, levendige en werkwillige hond. De Cao de Serra de Aires wordt gemiddeld tussen de 40 en 55 cm groot. Het gewicht hierbij verschilt tussen de 12 en 18 kg.