Riesenschnauzer pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Riesenschnauzer

Riesenschnauzer pup kopen?

Hier vind je Riesenschnauzer pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Riesenschnauzer pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Riesenschnauzer puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Riesenschnauzer.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
Noord-Holland
Ik heb mijn KK1 diploma (kynologische kennis van de hond). En ik heb de Tinley opleidingen gedaan en…
  • Peper en Zout

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Slimme levensgenieter

De Riesenchnauzer is van origine een intelligente werkhond afkomstig uit Duitsland. Hij is de grootste van alle Schnauzers. Ze vervulden hun dag met bewaken en veedrijven. Ze kunnen een loyale en moedige hond zijn voor een eigenaar die hem voldoende training, behendigheid en aandacht kan geven. Er is geen limiet aan de capaciteiten van een goedetrainde Riesenschnauzer: veedrijven, agility en gehoorzaamheid de Riesenschnauzer kan het eigenlijk allemaal. Een volwassen Riesenschnauzer wordt tussen de 60 cm en 70 cm hoog. Het gewicht varieert van 35 kg tot 45 kg.