Deens-Zweedse Boerderijhond pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Deens-Zweedse Boerderijhond

Deens-Zweedse Boerderijhond pup kopen?

Hier vind je Deens-Zweedse Boerderijhond pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Deens-Zweedse Boerderijhond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Deens-Zweedse Boerderijhond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Deens-Zweedse Boerderijhond.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vriendelijke waker

De Deens- Zweedse Boerderijhond komt oorspronkelijk uit Denemarken en Zweden. Tegenwoordig zijn ze vooral in geheel Scandinavië populair. Het is een kleine, compacte hond. Zijn schofthoogte ligt gemiddeld tussen de 30 en 40 cm hoog. Daarbij ligt het gewicht gemiddeld tussen de 7 en 12 kg. Qua verschijning heeft deze hond wat weg van de Jack Russell Terriër. Vroeger werden ze gebruikt als waakhond op de boerderij.