Irish Glen Of Imaal Terrier pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Irish Glen of Imaal Terrier

Irish Glen Of Imaal Terrier pup kopen?

Hier vind je Irish Glen of Imaal Terrier pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Irish Glen of Imaal Terrier pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Irish Glen of Imaal Terrier puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Irish Glen of Imaal Terrier.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Dappere kleine vriend

De Glen of Imaal terriër is een kortbenige terriër. Oorspronkelijk was het een boerderij hond, hij werd vooral gebruikt om ongedierte te bestrijden en te jagen op vossen en dassen. Het is een energiek, sterk en onafhankelijk ras. Voor hun familie zijn ze heel zachtaardig en liefdevol. Hij houdt ervan om lekker te graven. De Glen heeft een grootte van ongeveer 30-35 cm en een gewicht van ongeveer 15-18 kg.