Tervueren Herder pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Tervueren Herder

Tervueren Herder pup kopen?

Hier vind je Tervueren Herder pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Tervueren Herder pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Tervueren Herder puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Tervueren Herder.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Intelligente bewaker

De Tervuerense herder is een Belgisch hondenras. Ze worden gezien als de meest elegante van de vier Belgische herdershonden. Het is een erg intelligent en atletisch ras. Ze willen alles doen voor het baasje zolang ze maar voldoende mentale en fysieke uitdagingen krijgen. Wanneer dit niet gebeurt kunnen ze destructief worden. Het is een ras dat het niet leuk vind om uren lang alleen thuis te zijn. De gemiddelde grootte van de Tervuerense herder is 56-66cm. Het gemiddelde gewicht is 20-30kg.