Franse Bulldog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Franse Bulldog

Franse Bulldog pup kopen?

Hier vind je Franse Bulldog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Franse Bulldog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Franse Bulldog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Franse Bulldog.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Franse Bulldog
Franse Bulldog
Gelderland ‧ Met een stamboom
De pups worden grootgebracht in huiselijke kring en worden al goed gesocialiseerd.…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Kleine gespierde kameraad

De Franse Bulldog is een aanhankelijke vrolijke gezelschapshond met een uniek uiterlijk. Ze zijn erg speels en intelligent. Ze zijn erg gericht op mensen en worden niet graag alleen gelaten. Het is een kleine hond van ongeveer 35 cm groot en 8-15 kg zwaar. Hun vacht is kort en komt voor in de kleurslagen: gestroomd, fawn en bont. Ze hebben een stevige gedrongen bouw met een kortschedelige kop. Door hun uiterlijk kennen ze veel gezondheidsproblemen, met name ademhalingsproblemen en huidproblemen. Het is belangrijk dat je altijd een Franse Bulldog koopt bij een fokker die volgens de nieuwe richtlijnen bij kortsnuitige hondenrassen werkt.

Let op: De Franse Bulldog is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Franse Bulldog aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Franse Bulldog fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.