Boerenfox pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Boerenfox

Boerenfox pup kopen?

Hier vind je Boerenfox pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Boerenfox pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Boerenfox puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Boerenfox.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Kleine, snelle doerak

Een Boerenfox is een gekruiste kleine terriër. Het zijn snelle actieve hondjes die graag in de weer zijn. Boerenfoxen hebben een fel karakter en zijn daarom goede waakhonden. Tegen vreemden zullen een afhoudende houding aannemen. Daarentegen zijn Boerenfoxen gevoelig naar hun baas en familie. Ze reageren op jouw humeur en hechten veel waarde aan complimenten. De Boerenfox is gek op rennen, springen bewegen en doet dat het liefst de hele dag door. Dit doen ze graag samen met hun baas, maar kleinere dieren zijn vanwege het jachtinstinct niet veilig.