Basset Hound pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Basset Hound

Basset Hound pup kopen?

Hier vind je Basset Hound pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Basset Hound pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Basset Hound puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Basset Hound.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Eigenwijze familiehond

De Basset Hound ontstond oorspronkelijk in de 16e eeuw in Frankrijk, maar het ras kwam pas echt tot bloei in de 19e eeuw op de Britse eilanden. Oorspronkelijk werd de Basset Hound gefokt voor de jacht, vooral op wild. Hier worden sommige Bassets nog steeds voor gebruikt maar tegenwoordig worden ze ook gebruikt als gezellige familiehond. De Basset is aanhankelijk, aanpasbaar en ontspannen en hierdoor ook geschikt voor beginnende baasjes. De Basset is een redelijk grote hond op hele korte poten. Vandaar de naam Basset, ‘Bas’ is het Franse woord voor laag. De Basset is heel liefdevol richting mensen en ze zijn gek op kinderen.