Duitse Staande Draadhaar pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Duitse Staande Draadhaar

Duitse Staande Draadhaar pup kopen?

Hier vind je Duitse Staande Draadhaar pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Duitse Staande Draadhaar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Duitse Staande Draadhaar puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Duitse Staande Draadhaar.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Onvermoeibare slimmerik

De Duitse Staande Hond is een evenwichtige jachthond die graag voor je werkt. Hij komt in drie varianten voor: langhaar, korthaar en draadhaar. De Duitse Staande Hond heeft een eigenaar nodig die, ongeacht het weer, iets met hem gaat ondernemen. Dit zijn absoluut geen deeltijd honden en ze moeten onderdeel worden van je leven. Ze zijn uiterst geschikt als jachthond en zijn gek op activiteiten als behendigheid en speuren. Gezien hun energie zijn ze af te raden voor oudere mensen of mensen met jonge kinderen. De Duitse Staande Hond is een leuke gezinshond zolang de baas consequent is en hem veel activiteit kan bieden. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 57 en 68 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 27 en 32 kg.