Finse Spits pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Finse Spits

Finse Spits pup kopen?

Hier vind je Finse Spits pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Finse Spits pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Finse Spits puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Finse Spits.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Speelse metgezel

De Finse Spits is een Fins ras dat van oorsprong gebruikt werd bij het jagen. Tegenwoordig zijn ze de perfecte metgezellen die je op de hoogte houdt over alles wat er in de omgeving gebeurt. Het is een erg liefdevol ras dat ervan houdt om te spelen. Wel hebben ze een stevige en consistente opvoeding nodig. Ze kunnen erg onafhankelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat ze soms wat lastig kunnen zijn met opvoeding. Ze hebben een veilig omheinde tuin nodig waar ze kunnen bewegen. Het is belangrijk dat je de Finse Spits mentaal en fysiek blijft uitdagen. Als je dit kan doen heb je een fijne kameraad die erg aanhankelijk is. Het gemiddelde gewicht van de Finse Spits ligt tussen de 7-13kg. De gemiddelde grootte ligt tussen ed 40-50cm.