Border Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Border Terriër

Border Terriër pup kopen?

Hier vind je Border Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Border Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Border Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Border Terriër.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Border Terrier
Border Terrier
Utrecht ‧ Met een stamboom
Wij zijn rijk en Helga beekhuis. Onze fien is een hele leuke lieve en sociale border terriër, wij he…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Liefdevolle jager

De Border Terriër is een slimme, gevoelige en goedaardige terriër. Vroeger werd hij voornamelijk gebruikt om mee te gaan met de jacht, maar nu is het een heerlijke gezinshond. Hij heeft nog steeds wel een sterke drang om te jagen en te graven. De Border Terriër is een aanhankelijke hond, hij vereist veel tijd en aandacht, hij is namelijk niet graag alleen. Het is een kleine hond hij is ongeveer 33-38 cm groot en heeft een gewicht van ongeveer 6-10 kg.