Spaanse Waterhond pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Spaanse Waterhond

Spaanse Waterhond pup kopen?

Hier vind je Spaanse Waterhond pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Spaanse Waterhond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Spaanse Waterhond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Spaanse Waterhond.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Beschermende krullenbol

De Perro de agua Español oftewel Spaanse Waterhond is oorspronkelijk gefokt ​​in Spanje. Hij werd gebruikt voor de jacht op klein wild, het bewaken en hoeden van vee, watersporten, behendigheid en therapie. Het is dan ook een hond die niet vies is van werken. Daarbij is hij ook erg beschermend, wat hem een goede waakhond maakt. Het is een intelligente hond die snel nieuwe commando's oppikt. Daarvoor heeft hij vriendelijke en consistente training nodig wat vraagt om een ervaren hondeneigenaren. De Spaanse Waterhond houdt verder van speelse activiteiten, tijd voor zichzelf, maar ook tijd met zijn familie. Dit maakt hem ook een heerlijke familiehond. Ben je op zoek naar een Spaanse Waterhond pup? Bekijk hieronder fokkers van Spaanse Waterhond.