Oost Europese Herdershond (VEO) pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Oost Europese Herdershond (VEO)

Oost Europese Herdershond (VEO) pup kopen?

Hier vind je Oost Europese Herdershond (VEO) pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Oost Europese Herdershond (VEO) pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Oost Europese Herdershond (VEO) puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Oost Europese Herdershond (VEO).

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Oost Europese Herdershond (VEO)
Oost Europese Herdershond (VEO)
Noord-Brabant
We wilde heel graag een mooi nestje van deze geweldige teef en dat is gelukt. Het is haar eerste nes…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Universele aanhankelijke waker

De Oost Europese Herdershond kent zijn oorsprong in Rusland en heeft vroeger als diensthond in het Sovjetleger gezeten. Hij staat ook bekend onder de naam Vostochno Evropeyskaya Ovcharka (VEO). Met zijn dikke iets stugge vacht is hij bestand tegen alle weersinvloeden. Het is een krachtige en gespierde hond die zelfverzekerd en evenwichtig is. Hij is erg gericht op mensen en daarom erg trouw. Met kinderen zal hij geduldig omgaan en het zijn geboren wakers die hun familie graag beschermen. Deze intelligente hond heeft veel beweging en uitdaging nodig. Hij zal daarom het beste thuispassen in een actieve familie. De Oost Europese Herdershond wordt gemiddeld tussen de 60 en 76 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 30 en 65 kg.