Airedale Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Airedale Terriër

Airedale Terriër pup kopen?

Hier vind je Airedale Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Airedale Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Airedale Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Airedale Terriër.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Komische actieveling

Airedale Terriërs zijn opgewekte en intelligente honden die graag aan het werk worden gezet. Ondanks hun werkkarakter hebben ze een krullende vacht die regelmatig moet worden getrimd. Het is een grote hond die de ruimte nodig heeft om te kunnen bewegen in een tuin. Door zijn levendigheid heeft de Airedale Terriër een energieke baas nodig die voldoende tijd heeft om met hem te trainen en bewegen. Hij is graag bij zijn baas en familie in de buurt. Let wel op voldoende socialisatie: de Airedale Terriër kan zonder goede socialisatie vervreemd raken van andere dieren en mensen.