Basset Fauve De Bretagne pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Basset Fauve de Bretagne

Basset Fauve De Bretagne pup kopen?

Hier vind je Basset Fauve de Bretagne pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Basset Fauve de Bretagne pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Basset Fauve de Bretagne puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Basset Fauve de Bretagne.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Eigenwijze knuffelkont

De Basset Fauve de Bretagne is een kleine, energieke hond. Hij wordt ongeveer 30-40 cm hoog en weegt rond de 15-20 kg. Ze houden er erg van om buiten te zijn en veel te bewegen en spelen. Dit ras is erg intelligent, mentale uitdagingen zijn dus even belangrijk als fysieke uitdagingen. Ze zijn erg loyaal naar hun eigenaar en kunnen met iedereen in het huishouden overweg. Ze zijn niet bedoeld als waakhonden, toch zullen ze er alles aan doen om de familie veilig te houden.