Australian Stumpy Tail Cattle Dog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Australian Stumpy Tail Cattle Dog

Australian Stumpy Tail Cattle Dog pup kopen?

Hier vind je Australian Stumpy Tail Cattle Dog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Australian Stumpy Tail Cattle Dog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Australian Stumpy Tail Cattle Dog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Australian Stumpy Tail Cattle Dog.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Energieke veedrijver

De Australian Stumpy Tail Cattle Dog is een hondenras dat oorspronkelijk afkomstig is uit Australië. Zoals zijn naam het al zegt, heeft deze hond een beknopte staart. Op deze manier worden ze ook gefokt. Het is een echte veedrijvershond en hij is dan ook gek op jagen en veel bewegen. De Australian Stumpy Tail Cattle Dog wordt gemiddeld tussen de 43 en 51 cm groot. Het gewicht hierbij ligt gemiddeld tussen de 16 en 23 kg.