Argentijnse Dog pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Argentijnse Dog

Argentijnse Dog pup kopen?

Hier vind je Argentijnse Dog pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Argentijnse Dog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Argentijnse Dog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Argentijnse Dog.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Aanhankelijke werker

De Argentijnse Dog, ookwel Dogo Argentino genoemd, komt oorspronkelijk uit Argentinië en is het enigste erkende hondenras uit het land. Deze hond wordt ook wel de Argentijnse Mastiff of de Dogo Argentino genoemd. Vroeger werd dit hondenras gefokt om te jagen op wilde zwijnen. Hij is temperamentvol en heeft een uitstekend uithoudingsvermogen. De Argentijnse Dog wordt gemiddeld tussen de 60 en 68 cm groot. Het gewicht ligt hierbij gemiddeld tussen de 40 en 50 kg