Groenendaeler pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Groenendaeler

Groenendaeler pup kopen?

Hier vind je Groenendaeler pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Groenendaeler pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Groenendaeler puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Groenendaeler.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Bruisende trouwe vriend

De Groenendaeler Herder is een van de 4 variëteiten van de Belgische Herder en onderscheidt zich met zijn zwarte lange vacht. Het is een veelzijdig ras met veel energie en bereidheid om te werken. Vroeger werden ze ingezet voor het jagen, bewaken en hoeden. Ze zijn erg gericht op hun baas en volgen je het liefste bij elke stap die je zet. Het is geen hond die veel alleen kan zijn. De Groenendaeler is een geschikte gezinshond en komt het beste tot zijn recht bij mensen die veel actie willen ondernemen met hun hond. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 56 en 66 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 20 en 30 kg.