Coton De Tuléar pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Coton de Tuléar

Coton De Tuléar pup kopen?

Hier vind je Coton de Tuléar pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Coton de Tuléar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Coton de Tuléar puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Coton de Tuléar.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(2 reviews)
Wachtlijst gesloten
Coton de Tulear
Coton de Tulear
Noord-Brabant ‧ Met een stamboom
We hebben zo nu een dan een nestje en vinden het erg leuk om veel met de pups bezig te zijn. Omdat w…
Wachtlijst gesloten
Coton de Tulear
Coton de Tulear
Limburg ‧ Met een stamboom
Wilt u ons eens in het echt zien of wilt u graag een puppy of een kitten (Ragdolls)aanschaffen dan b…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke zijdeachtige familievriend

De Coton de Tuléar is een enthousiast en actief hondje met een witte lange vacht die aanvoelt als katoenpluis. Het is een echte gezelschapshond die graag in de buurt is van zijn baas. Doordat hij zich makkelijk aanpast is het een echte kameraad die je overal mee naar toe kunt nemen. Ook met kinderen en andere dieren gaat hij erg goed om. De Coton de Tuléar is ongeveer 20-30 hoog en weegt rond de 3-6 kg. Desondanks zijn formaat laat hij graag van zich horen en hij blaft dus graag.