Schotse Terriër pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Schotse Terriër

Schotse Terriër pup kopen?

Hier vind je Schotse Terriër pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Schotse Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Schotse Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Schotse Terriër.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Stoere waakhond

De Schotse Terriër is een echte Terriër, maar heeft niet altijd de Schotse Terriër geheten. Hij werd onder andere Aberdeen Terriër, Otter Terriër en Diehard genoemd. Vroeger werd deze hond gebruik in de Hooglanden van Schotland voor de jacht op dassen, vos en ander klein ongedierte. De Schotse Terriër is onafhankelijk, stoer, eigenwijs en erg intelligent. Hij kan in een appartement leven, zolang hij maar genoeg beweging krijgt. Hij vindt het dan ook heerlijk om samen lange wandelingen te maken. Deze hond wordt gemiddeld 25 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 8 en 10 kg.