Pointer pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Pointer

Pointer pup kopen?

Hier vind je Pointer pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Pointer pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Pointer puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Pointer.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Aanhankelijke actieveling

De Pointer is een ras dat al jaren gebruikt wordt om tijdens het jagen wild te sturen. Naast het helpen bij het jagen zijn ze tegenwoordig de perfecte familiehond. De Pointer is erg behendig en super gehoorzaam. Dit maakt hem een goede werkhond. Ze houden er van om plezier te maken en ze zijn erg energiek. Het is een ras dat goed past bij actieve gezinnen. De Pointer heeft genoeg ruimte en veel dagelijkse beweging nodig. Wanneer ze niet genoeg uitgedaagd worden kunnen ze ongewenst gedrag gaan vertonen. Het gemiddelde gewicht van de pointer is 20-25 kg. De gemiddelde grootte ligt tussen de 61-69 cm.