Voor Fokkers

Verantwoordelijke fokkers verdienen het juiste podium!

Verantwoordelijke fokkers zijn de oplossing!

We steunen verantwoordelijke fokkers omdat het onze missie is om honden een betere wereld te geven. Verantwoordelijke fokkers maken hier de start in.
Verantwoordelijke fokkers fokken op een verantwoorde wijze gezonde honden, leiden potentiële baasjes op, vinden een nieuwe thuis staan ​​voor hun leven achter hun honden.


Wij weten hoeveel tijd, energie en geld het kost om...

  • Voor de honden te zorgen
  • Potentiële baasjes te screenen
  • Je wachtlijst te beheren
  • Stand van zaken bij te houden
  • (Aan-) betalingen te managen


Verantwoordelijke fokkers verdienen meer.
Dat is waarom wij Bazoeki hebben gebouwd.

Onderscheid jezelf met jouw persoonlijke pagina

Vertel over jezelf, je fokprogramma, je ervaring. Alle informatie die jij wilt geven als goede fokker.

Direct contact met bewuste nieuwe baasjes

Nieuwe baasjes kunnen via jouw persoonlijke pagina contact zoeken, waarbij je overzichtelijk kunt zien of ze aan
jouw persoonlijke wensen voldoen.

Alles georganiseerd op één plek

Beheer jouw wachtlijst, ontvang aanvragen van nieuwe baasjes, alles overzichtelijk op één plek.

Veilig (aan)betalingen ontvangen

Geen losse papiertjes, aanbetalingen en boekjes meer. Alle (aan)betalingen kunnen via 1 makkelijke handelingen worden verricht.
Zou houdt jij het overzicht en scheelt jou zeeën van tijd.


Waarom Bazoeki anders is

Bazoeki is gratis voor fokkers

Er zijn geen kosten voor u om een ​​goede fokker te zijn. Je kunt zelfs niet betalen om deel uit te maken van onze community. We weten hoeveel verantwoorde fokkers investeren in hun programma's en honden. We willen u ondersteunen bij uw inspanningen en u erkennen voor al het goede dat u doet.

Wij zijn geen bemiddelaar

We zijn een veilig platform waarmee verantwoordelijke fokkers rechtstreeks in contact kunnen worden gebracht met opgeleide puppykopers. We weten dat zinvolle interacties tussen fokkers en potentiële hondenbezitters van cruciaal belang zijn om te zorgen voor een goede match en dus het voorkomen van een mismatch. We helpen die interacties te vergemakkelijken, maar staan ​​nooit in de weg - we zijn geen tussenpersonen.

We helpen, ondersteunen en beveiligen

Ons beveiligde platform is speciaal gebouwd om verantwoordelijke fokkers te ondersteunen en te versterken. We beschermen alle informatie van onze fokkers en bieden ook 24/7 ondersteuning van onze technische experts.

Nog steeds vragen? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel op: 0613074722Onze Missie

1. Goede fokkers het juiste podium geven.
2. Nieuwe baasje informeren.
3. De markt transparant maken.

We willen de markt transparant maken. Consumenten worden voortdurend misleid door malafide fokkers/handelaren, waardoor de goede hardwerkende fokkers worden geraakt. Daarom is het zo belangrijk dat mensen goede fokkers kunnen vinden. We begrijpen dat verantwoordelijke fokkers misschien niet altijd hulp nodig hebben bij het vinden van klanten, maar dat ze wel steun, erkenning, gemeenschap en bescherming verdienen. We zijn hier om het publiek voor te lichten over verantwoord hondenbezit en om te pleiten voor goede fokkers.

Onze missie is om goed met goed te verbinden en om het slechte te verwijderen. Wij zijn van mening dat transparantie en verantwoording mensen de kracht kunnen geven om een ​​verschil te maken. Door kopers op te leiden en hen uitsluitend te verbinden met verantwoordelijke fokkers, kunnen we een gemeenschap creëren die het goede ondersteunt en beloont en het slechte verdrijft, en een einde maakt aan onethische en misleidende praktijken.

Ja ik doe mee als fokker!