Pups te koop van verantwoordelijke fokkers | Bazoeki

Voor Fokkers

Verantwoordelijke fokkers zijn de oplossing!

Wij weten dat er veel vragen en opmerkingen onder fokkers zijn over Bazoeki,
lees hier de open brief van oprichters Joris & Suus.Het is de missie van Bazoeki om honden een betere wereld te geven. Deze missie start bij verantwoordelijke fokkers.

Wij zien dagelijks verantwoordelijke fokkers die toegewijd zijn om gezonde honden te fokken, potentiële baasjes op te leiden en ​​levenslang achter de honden staan die bij hun ter wereld zijn gekomen.

Consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer en worden misleid door de vele waarschuwingen voor malafide fokkers of handelaren. Negatieve berichtgeving heeft ook effect op fokkers die wel hard hun best doen. Daarom is het ook zo belangrijk dat toekomstige hondenbezitters goede fokkers makkelijk (online) kunnen vinden. Alle fokkers op Bazoeki zijn gescreend op onze objectieve standaard.

De Bazoeki Standaard is pas het begin...


Bij Bazoeki willen we voorkomen dat perfectie de vijand van het goede wordt. We hebben een Bazoeki Standaard opgesteld waarmee we kunnen werken met fokkers die voldoen aan de minimale eisen tot de beste van de beste. Dit stelt ons in staat om fokkers te bereiken die weg willen van onveilige platforms en zich willen verbeteren, terwijl we tegelijkertijd ook fokkers verwelkomen die al jaren een grote staat van dienst hebben.

Door kopers op te leiden en hen uitsluitend te verbinden met verantwoordelijke fokkers, kunnen we online een veilige plek voor hondenliefhebbers creëren.

Wij weten dat goede fokkers misschien niet altijd hulp nodig hebben bij het vinden van baasjes, maar dat ze wel een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van hondenlevens in het algemeen. Zo kunnen we samen een bijdrage te leveren aan het tegengaan van onethische en misleidende praktijken.

Wij hebben Bazoeki ook gebouwd om jou te ondersteunen


Wij weten hoeveel tijd, energie en geld het kost om...
  • Voor de honden te zorgen
  • Potentiële baasjes te screenen
  • Je aanvragen bij te houden
  • Je wachtlijst te beheren en up-to-date te houden

We weten dat er veel vragen en opmerkingen onder fokkers zijn over Bazoeki,
lees daarom hier de open brief van oprichters Suus & Joris.


Waarom Bazoeki anders is

Voor wie is Bazoeki?

Voor alle verantwoordelijke fokkers, die zich inzetten om een gezonde en gesocialiseerde hond te fokken en voor nieuwe hondeneigenaren die bewust op zoek gaan.

Is Bazoeki een bemiddelaar?

Nee, dat zijn wij absoluut niet. We zijn een platform waar kwalitatieve partijen bij elkaar komen. Daarnaast proberen wij fokkers te ondersteunen bij alle 'randzaken' rondom het fokken.

Hoe werkt jullie screening?

  1. Screening vooraf (interne informatie, online reputatie, reviews)
  2. Bezoek op locatie + kennismaking met fokker en honden
  3. Administratie aanleveren in account (gezondheidstesten ouderdieren, chipnummers of NHSB nummer etc.)
  4. Feedback van pup-kopers (na de koop & na 6 maanden)

Iedere fokker moet voldoen aan dezelfde criteria

De Bazoeki Standaard is opgesteld in samenwerking met dierenartsen en andere professionals. Elke fokker moet voldoen aan dezelfde criteria. Zo moeten alle ouderdieren van een fokker getest zijn op hun gezondheid. Wanneer wij dit niet kunnen verifiëren in een online database, moet dit worden aangeleverd en goedgekeurd in het fokker account. Hoewel gezondheidstesten een belangrijk aspect is van een goed fokprogramma, geeft dit geen garantie op een gezonde pup. Gezondheidstesten is één van de velen onderdelen die wij laten meewegen in de beoordeling.

Hoe gaat Bazoeki om met mijn gegevens en die van mijn honden?

Uiteraard gaan wij met alle privacy-gevoelige gegevens die in het account moeten worden aangeleverd vertrouwelijk om conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).


We willen fokkers helpen op weg naar succes

We werken hard aan support voor onze fokkers op meerdere vlakken. Je kunt hierbij denken aan gratis juridisch advies of extra korting op het doen van gezondheidstesten.

Nog steeds vragen? Lees nu de Veelgestelde vragen pagina!