Pups verkopen | Vind goede baasjes | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders

Pups verkopen

Particulier of fokker? Iedereen is welkom!

Bazoeki brengt je in contact met honderdduizenden serieuze pup zoekers

Bereik ruim 70.000 unieke bezoekers per maand
Verkoop jouw pups aan serieuze pup-kopers
Eigen profielpagina
Maak je werkwijze kenbaar op een persoonlijke profielpagina
Kortingen voor jouw honden
Denk aan kortingscodes voor gezondheidstesten en modelcontracten

Ervaringen van fokkers

2

T.S.

“Dat jullie met ons als fokkers meedenken en meewerken om alle pups te verkopen. En daarnaast ook toezicht houden of alle ouderdieren zijn gekeurd.”
3

M.K.

"Ik ben erg blij met het platform, ik kan mijn pups goed kwijt aan serieuze pupkopers. Door het regelmatige contact heb ik ook het gevoel dat er naar fokkers geluisterd wordt en de site mede daardoor regelmatig wordt herzien."
4

J.K.

“Geweldige website voor serieuze potentiële honden baasjes! Fijne persoonlijke ondersteuning, heel tevreden over de samenwerking🙏🏻”

We controleren iedereen op kwaliteit

Account aanmaken

Maak een account aan en lever alle informatie aan over de honden en jouzelf. Denk aan UBN-nummer, gezondheidstesten en chipnummers.

Bezoek op locatie

Een collega komt bij je langs om kennis te maken en om te kijken hoe jouw honden bij je leven.

Feedback formulieren

We controleren of Bazoeki pups blij en gezond opgroeien. Dit doen we direct na de koop en nog een keer na 6 maanden.

Weet jij niet zeker of je (al) aan deze criteria voldoet? Wij helpen je graag op weg. Bel 020 737 05 26 om direct met een medewerker te bellen.

Al 773 fokkers gingen je voor

"Bazoeki werkt als een trein en veel van mijn pups zijn via jullie website gegaan dit jaar"

Meer dan alleen een advertentie

Pagina Wachtlijst Geinteresseerden Nestjes

Persoonlijk profiel

Laat zien wie er achter de honden dag en nacht voor ze klaar staat. Pupkopers krijgen een goed beeld van jouw hele verhaal.

Jouw eigen overzicht van aanvragen en wachtlijst

Geen gedoe met lijstjes. Via ons systeem staat alles automatisch bij elkaar

Krijg support van ons team

Ons team staat elke dag voor je klaar om te helpen. Indien nodig natuurlijk.

Wat kost Bazoeki?

Je kunt je profiel op Bazoeki op verschillende manier inzetten om pups te verkopen. De kosten hangen af van jouw behoeftes. Bekijk de kosten op onze prijspagina.

Use img 1

Particulier

Heb je onverhoopt een pup over? Gebruik Bazoeki om goede baasjes te vinden. Eenmalig 149,-
Use img 2

Hobby

Jij werkt met je eigen netwerk + het aanbod van pupkopers via Bazoeki. 299,- per jaar
Use img 3

Professioneel

Je regelt al je aanvragen en administratie via Bazoeki. Je hebt geen eigen website (meer) nodig. 599,- per jaar
Social media II 1

Hoe meld ik me aan?

Account aanmaken

Vul alle relevante gegevens in

Bezoek op locatie

Een medewerker van Bazoeki komt langs

Laatste check

Onze dierenarts loopt alles nog een keertje na

De experts adviseren ons (en jou)

We vinden het belangrijk om onafhankelijke experts in onze buurt te hebben voor onze en jouw vragen.
2

Mr.Ing. I.E. Iaira Boissevain

Advocaat & docent Dierenrecht Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht
Advice avatar

Dr. ing. Paul A.M. Overgaauw Dipl ACVM

Gastonderzoeker Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht
1

Lisetta Verkleij MSc

Dierenarts

Samen voor een brede standaard

Bij Bazoeki weten we als geen ander dat er geen consensus is over hoe je het beste een hond kunt fokken, houden of opvoeden. Een profiel op Bazoeki betekent niet dat je alle andere fokkers op Bazoeki onderschrijft, maar eerder dat je een voorstander bent van transparantie en eerlijkheid in het systeem. Het team van Bazoeki probeert elke dag deze transparantie en kwaliteit te bewaren en natuurlijk ook te verbeteren. Al een hele lange tijd staan de neuzen in de hondenwereld niet dezelfde kant op. Denk aan “Adopt don’t shop” versus fokkers of rasfokkers versus kruisingfokkers en zelfs tussen fokkers van hetzelfde ras is er soms onenigheid. Dit heeft ervoor gezorgd dat consumenten, met veel minder kennis van de markt, door de bomen het bos niet meer zien en onbedoeld terecht komen bij slechte handelaren, broodfokkers en andere onbetrouwbare aanbieders. Bij Bazoeki zeggen we niet dat het één beter is dan het ander. We willen consumenten goed informeren, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken op basis van hun prioriteiten.
Standart bg

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, schroom niet om contact met ons op te nemen

Hoe meld ik me aan?

Je maakt eerst een account aan en vult in wie jij bent en welke honden je bezit of waar je een nestje mee gaat fokken. Geef aan wat je hebt gedaan om gezonde pups te fokken (gezondheidsonderzoek van ouderdieren). Zodra dat is aangemaakt in je profiel nemen we contact op voor een kennismaking.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

We vinden het belangrijk dat je kunt aantonen dat je je best hebt gedaan om gezonde pups te fokken. Dit controleren we door te kijken of je je honden hebt getest op erfelijke afwijkingen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je voldoet aan alle toepasbare wet en regelgeving. Denk aan het chippen en registreren van de pups op jouw naam en het hebben van een geldig UBN nummer. Tenslotte kijken we tijdens het bezoek of je honden leven in een schone en veilige omgeving

Wat kost het?

Je hebt een Bazoeki account vanaf 149,- per nest. Informeer bij ons team welk pakket het beste past bij jouw fokprogramma via info@bazoeki.com

Wie zijn jullie?

Bazoeki is een platform waar kwalitatieve partijen bij elkaar komen. We zijn een gecontroleerde website voor de koop en verkoop van pups. Dit betekent dat je als aanbieder niet zomaar een account kunt aanmaken en er eerst gecontroleerd wordt wanneer je toegang wilt krijgen.

Hoe verdienen jullie?

Consumenten betalen bij een geslaagde match 100,-. Dit maken wij tijdens het aanvraagproces meerdere keren kenbaar. Deze prijs is volledig apart van jouw prijs. Met dit bedrag kunnen wij fokkers bezoeken, checks uitvoeren en de website bouwen.

Zijn jullie een bemiddelaar?

Nee, dat zijn wij absoluut niet. We kiezen pupkopers niet voor je uit en we dragen ook niemand voor. Iedere potentiële pupkoper kan zelf kiezen op welke fokker ze reageren en fokkers kunnen vervolgens zelf bepalen wie ze wel of niet uitnodigen voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Hoe werkt de screening?

1. Administratie aanleveren in account (UBN nummer, gezondheidstesten ouderdieren, chipnummers of NHSB nummer etc.) 2. Bezoek op locatie + kennismaking met fokker en honden 3. Feedback van pup-kopers (na de koop & na 6 maanden)

Waarom laten jullie ook fokkers van kruisingen of niet-erkende rassen toe?

Bazoeki is een plek voor alle pups. We focussen ons op gezondheid en temperament. Kruising fokkers moeten aan precies dezelfde eisen voldoen als rasfokkers. Ook kruising fokkers verplichten we om onderzoek te doen naar erfelijke gebreken bij de ouderdieren en we verwachten inzet om inteelt te voorkomen. We vertellen consumenten heel duidelijk wat het verschil is tussen het fokken van stamboomhonden en niet-stamboom honden op het gebied van tijd en kosten. Daarnaast is het altijd duidelijk in het account wat de werkwijze van een fokker inhoudt en hoe hij zijn afstamming of het voorkomen van erfelijke gebreken bij zijn pups heeft georganiseerd.

Ik zit al bij een rasvereniging, wat is het verschil?

Veel van de al aangesloten Bazoeki fokkers zijn ook lid van een rasvereniging. We weten dat een rasvereniging een fantastisch middel is om gelijkgestemden te ontmoeten en potentiële pupkopers te bereiken. We weten ook dat vooral jongere pupkopers veel sneller hun zoektocht online beginnen. Om ook deze doelgroep kennis te laten maken met jouw ras kan een Bazoeki profiel leuk en nuttig zijn. Een Bazoeki profiel en een lidmaatschap bij een rasvereniging kunnen juist heel goed naast elkaar bestaan.

Moet ik verplicht pups via Bazoeki verkopen?

Nee dat hoeft zeker niet. Je bepaalt zelf aan wie, hoeveel en wanneer je geïnteresseerden in je Bazoeki profiel een uitnodiging stuurt of een pup verkoopt.

Twijfel je nog?

In een telefoongesprek kunnen we je daar misschien mee helpen. Wij bellen je binnen 24 uur terug.
Suus van Bazoeki
Joris is één van onze fokker specialisten

Direct contact

Mail naar
help@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26