Voor Fokkers

Verantwoordelijke fokkers zijn de oplossing!

Het is de missie van Bazoeki om honden een betere wereld te geven. Deze missie start bij verantwoordelijke fokkers.

Wij zien dagelijks verantwoordelijke fokkers die toegewijd zijn om gezonde honden te fokken, potentiële baasjes op te leiden en ​​levenslang achter de honden staan die bij hun ter wereld zijn gekomen.

Consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer en worden misleid door de vele waarschuwingen voor malafide fokkers of handelaren. Negatieve berichtgeving heeft ook effect op fokkers die wel hard hun best doen. Daarom is het ook zo belangrijk dat toekomstige hondenbezitters goede fokkers makkelijk (online) kunnen vinden. Alle fokkers op Bazoeki zijn gescreend op onze objectieve standaard.

De Bazoeki Standaard is pas het begin...


Bij Bazoeki willen we voorkomen dat perfectie de vijand van het goede wordt. We hebben een Bazoeki Standaard opgesteld waarmee we kunnen werken met fokkers die voldoen aan de minimale eisen tot de beste van de beste. Dit stelt ons in staat om fokkers te bereiken die weg willen van onveilige platforms en zich willen verbeteren, terwijl we tegelijkertijd ook fokkers verwelkomen die al jaren een grote staat van dienst hebben.

Door kopers op te leiden en hen uitsluitend te verbinden met verantwoordelijke fokkers, kunnen we online een veilige plek voor hondenliefhebbers creëren.

Wij weten dat goede fokkers misschien niet altijd hulp nodig hebben bij het vinden van baasjes, maar dat ze wel een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van hondenlevens in het algemeen. Zo kunnen we samen een bijdrage te leveren aan het tegengaan van onethische en misleidende praktijken.

Wij hebben Bazoeki ook gebouwd om jou te ondersteunen


Wij weten hoeveel tijd, energie en geld het kost om...
  • Voor de honden te zorgen
  • Potentiële baasjes te screenen
  • Je aanvragen bij te houden
  • Je wachtlijst te beheren en up-to-date te houden


Waarom Bazoeki anders is

Bazoeki is gratis voor fokkers

Er zijn geen kosten voor fokkers om een Bazoeki profiel aan te maken. Sterker nog je kunt zelfs niet betalen om deel uit te maken van onze community. Je krijgt toegang wanneer je eerlijk en transparant handelt en voldoet aan de Bazoeki Standaard.

Wij zijn geen bemiddelaar

We zijn een veilig platform waar verantwoordelijke fokkers rechtstreeks in contact kunnen worden gebracht met opgeleide pup-kopers. We weten dat echt contact tussen fokkers en potentiële hondenbezitters van cruciaal belang is om te zorgen voor een goede match. We helpen die interacties te vergemakkelijken, maar staan ​​nooit in de weg. We zijn geen tussenpersoon en dragen consumenten ook niet voor. Je kunt zelf mensen selecteren op basis van jouw criteria.

We helpen, ondersteunen en onderhouden

Ons beveiligde platform is speciaal gebouwd om verantwoordelijke fokkers te ondersteunen en te helpen. We weten hoeveel tijd het kost om te zorgen voor de honden en contact te onderhouden met nieuwe baasjes. Bij Bazoeki werken we iedere dag om vragen van baasjes te beantwoorden en houden we jouw wachtlijst up-to-date door onze inventarisatie tool. Daarnaast zijn onze collega’s bereikbaar voor hulp en support.

Iedere fokker moet voldoen aan dezelfde criteria

De Bazoeki Standaard is opgesteld in samenwerking met dierenartsen en andere professionals. Elke fokker moet voldoen aan dezelfde criteria. Zo moeten alle ouderdieren van een fokker getest zijn op hun gezondheid. Wanneer wij dit niet kunnen verifiëren in een online database, moet dit worden aangeleverd en goedgekeurd in het fokker account. Hoewel gezondheidstesten een belangrijk aspect is van een goed fokprogramma, geeft dit geen garantie op een gezonde pup. Gezondheidstesten is één van de velen onderdelen die wij laten meewegen in de beoordeling.

We willen fokkers helpen op weg naar succes

We werken hard aan support voor onze fokkers op meerdere vlakken. Je kunt hierbij denken aan gratis juridisch advies of extra korting op het doen van gezondheidstesten.

Nog steeds vragen? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel op: 0613074722.