Boston Terriër pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Boston Terriër
pups te koop

Koop jouw Boston Terriër pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Boston Terriër

Levendige lieverd

De Boston Terriër is populair sinds het bestaan iets meer dan een eeuw geleden. Ze werden oorspronkelijk gefokt als vechthonden, maar tegenwoordig zijn het zachtaardige, aanhankelijke metgezellen met smoking-achtige markeringen die hen de bijnaam 'American Gentleman' opleverden.

Let op: De Boston Terriër is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Boston Terriër aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Boston Terriër fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Bazoeki gaat langs bij iedere fokker om de Bazoeki standaard te kunnen garanderen!

Bekijk hier Boston Terriër Fokkers

Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

Mail naar
info@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26