Alpenländische Dachsbracke pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Alpenländische Dachsbracke

Alpenländische Dachsbracke pup kopen?

Hier vind je Alpenländische Dachsbracke pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Alpenländische Dachsbracke pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Alpenländische Dachsbracke puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Alpenländische Dachsbracke.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Kleine Jager

De Alpenländische Dachsbracke is een middelgroot ras afkomstig uit Oostenrijk. Ze werden ingezet bij het jagen om de prooi te beschermen tegen andere mensen en dieren totdat zijn baasje bij de prooi aangekomen was. Het is belangrijk dat je de Dachsbracke genoeg geestelijk blijft uit dagen. Ze houden ervan om getraind te worden. Dit zorgt er ook voor dat de honden tot rust kunnen komen. Tegenwoordig is de Alpenländische Dachsbracke een geschikte huishond en een echte toevoeging aan je gezin. Het gemiddelde gewicht van de Alpenländische Dachsbracke ligt tussen de 15-20 kg. De gemiddelde grootte ligt tussen de 35-45 cm.