Zilver of Grijze Labrador Retriever pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Labrador Retriever (Niet-standaard kleur)
pups te koop

Koop jouw Labrador Retriever (Niet-standaard kleur) pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Labrador Retriever (Niet-standaard kleur)

Wilde vriend

Niet-standaard kenmerken voor de Labrador Retriever zijn o.a. kleuren die buiten de rasstandaard vallen zoals die door de Rasvereniging is vastgesteld. Deze niet-standaard kleuren omvatten alles anders dan zwart, geel of chocolade. Bij Bazoeki richten we ons op de gezondheid en temperament. Hoewel deze honden er dus anders uit kunnen zien dan de rasstandaard, worden alle fokkers gescreend om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de Bazoeki standaard.

De Charcoal of Zilveren Labrador Retriever heeft een grijze vachtkleur. Een combinatie van andere genen veroorzaakt de Charcoal of Zilveren kleur van de vacht. Het karakter van de Charcoal of Zilveren labrador is hetzelfde als die van elke andere labrador.

De sympathieke Labrador Retriever is een stevige, middelgrote hond met een atletische bouw. Ze zijn zeer goed trainbaar en hebben een sterke werklust. Wees voorbereid op een onstuimige pup die uitgroeit tot een echte familieman. De Labrador Retriever wordt gemiddeld tussen de 54 en 63 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 24 en 37 kg.

Bazoeki standaard
Bazoeki gaat langs bij iedere fokker om de Bazoeki standaard te kunnen garanderen!

Bekijk hier Labrador Retriever (Niet-standaard kleur) Fokkers

Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

Mail naar
info@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26