Alano Español pup kopen in Zuid-Holland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Alano Español

Alano Español pup kopen in Zuid-Holland

Hier vind je Alano Español pups van goede fokkers en particulieren in Zuid-Holland. Bij Bazoeki kun je Alano Español pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Alano Español puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Alano Español

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke geboren beschermer

De Alano Español is een groot hondenras van het type molosser. Deze honden zijn gebruikt om het vee te bewaken, maar ook als jachthond. Hij is ongeveer 55-60 cm groot en weegt 25-40 kg. De vacht komt in vele kleuren voor.

De Alano is stabiel, evenwichtig, zelfverzekerd, sterk en beschermend, maar niet agressief. Het zijn erg vrolijke en zeer speelse sportieve honden. De Alano Español is erg intelligent en daardoor zeer goed controleerbaar door zijn eigenaar. Hij is van nature een sociale hond die goed met zijn soortgenoten overweg kan.

Deze energieke gezellige reus is een geschikte familiehond die makkelijk op te voeden is.