Pups te koop van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Labrador Retriever (Niet-standaard kleur)

Labrador Retriever (Niet-Standaard Kleur) zwart pup kopen

Hier vind je Labrador Retriever (Niet-standaard kleur) zwart pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Labrador Retriever (Niet-standaard kleur) zwart pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Labrador Retriever (Niet-standaard kleur) puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Labrador Retriever (Niet-standaard kleur).

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Wilde vriend

De Charcoal of Zilveren Labrador Retriever heeft een grijze vachtkleur. Een combinatie van andere genen veroorzaakt de Charcoal of Zilveren kleur van de vacht. Het karakter van de Charcoal of Zilveren labrador is hetzelfde als die van elke andere Labrador Retriever.De sympathieke Labrador Retriever is een stevige, middelgrote hond met een atletische bouw. Ze zijn zeer goed trainbaar en hebben een sterke werklust. Wees voorbereid op een onstuimige pup die uitgroeit tot een echte familieman. De Labrador Retriever wordt gemiddeld tussen de 54 en 63 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 24 en 37 kg.

De zilveren kleur valt buiten de rasstandaard zoals die door de Rasvereniging is vastgesteld. Bij Bazoeki richten we ons op de gezondheid en temperament. Hoewel deze honden er dus anders uit kunnen zien dan de rasstandaard, worden alle fokkers gescreend om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de Bazoeki standaard. Een goed gefokte zilveren, grijze of charcoal Labrador Retriever pup kost tussen de 850,- en 2250,-. Ben je op zoek naar een zilveren Labrador Retriever pup? Bekijk hieronder goede fokkers om een pup te vinden.