Affenpinscher pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

De Affenpinscher is er nog niet

We zijn nog op zoek naar Affenpinscher fokkers

Placeholder image

Vrolijke bescherming

Nieuwsgierig - Actief - Eigenwijs - Speels

De Affenpinscher is een klein hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland. De Affenpinscher staat bekend om zijn warrige haren rondom de ogen, wangen en kin. Ze worden gemiddeld tussen de 23 en 30 cm groot, maar dit betekent niet dat je deze hond moet onderschatten. Verveling is het ergste wat er bestaat volgens de Affenpinscher en hierdoor kan deze hond vervelend gedrag gaan vertonen. De Affenpinscher weegt gemiddeld tussen de 2,9 en 6 kg.

Let op: De Affenpinscher is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Affenpinscher aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Affenpinscher fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?