Bordeaux Dog pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

De Bordeaux Dog is er nog niet

We zijn nog op zoek naar Bordeaux Dog fokkers

Placeholder image

Sterke en evenwichtige beschermer

Aanhankelijk - Eigenzinnig - Waaks - Gevoelig

De Bordeaux Dog is een rustige, vriendelijke hond, die niet gemakkelijk uit het veld te slaan is en niet snel schrikt van onverwachte gebeurtenissen. Van een vechthond of oorlogsdier is al eeuwen geen sprake meer, maar de goede eigenschappen zoals kalmte en de wil om het zijn baasje naar de zin te maken zijn nog duidelijk aanwezig. Ze hebben een ruim energieniveau en moeten daarom dagelijks los kunnen rennen. Dit ras is erg geschikt voor een rol als lieve gezinshond, maar dan wel met een sterk ontwikkelde drang om hun gezin te bewaken en te beschermen. De Bordeaux Dog wordt gemiddeld tussen de 57 en 67 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 54 en 65 kg.

Let op: De Bordeaux Dog is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Bordeaux Dog aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Bordeaux Dog fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?