Engelse Bulldog pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Engelse Bulldog
pups te koop

Koop jouw Engelse Bulldog pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Engelse Bulldog

Vriendelijke gezinshond

Een Engelse Bulldog is een vredig maar koppig ras met een goed gevoel voor humor. Oorspronkelijk is dit ras gefokt voor bullbaiting, hier gaan honden in gevecht met een stier. Zoals zijn uiterlijk laat zien is het een hond die geen hele lange wandelingen nodig heeft, maar houd van lekker luieren. De Engelse Bulldog heeft een lief karakter, is betrouwbaar en goed met kinderen.

Let op: De Engelse Bulldog is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Engelse Bulldog aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Engelse Bulldog fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Bazoeki gaat langs bij iedere fokker om de Bazoeki standaard te kunnen garanderen!

Bekijk hier Engelse Bulldog Fokkers

Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

Mail naar
info@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26