Japanse Spaniël pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

De Japanse Spaniël is er nog niet

We zijn nog op zoek naar Japanse Spaniël fokkers

Placeholder image

Sierlijke Metgezel

Intelligent - Liefdevol - Loyaal - Zelfstandig

De Japanse Spaniël, ookwel Japanse Chin genoemd, komt oorspronkelijk vanuit Japan. Het is een elegante, charmante en liefdevolle hond. Deze Spaniël is een echt schoothondje en houdt ervan constant omringt te zijn door mensen. De Japanse Spaniël wordt gemiddeld tussen de 20 en 27 cm groot. Het gewicht hierbij ligt gemiddeld tussen de 1 en 7 kg.

Let op: De Japanse Spaniël is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Japanse Spaniël aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Japanse Spaniël fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?