Aussiedoodle chocolade pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Aussiedoodle

Aussiedoodle chocolade pup kopen

Hier vind je Aussiedoodle chocolade pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Aussiedoodle chocolade pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Aussiedoodle puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Aussiedoodle.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Loyale enthousiasterik

De Aussiedoodle is een kruising tussen de pure hondenrassen Australian Shepherd en een Poedel. Bij de fokkerij kan er nog variatie tussen de standaard poedel en de dwergpoedel zitten. Deze Ausiedoodle is ongelooflijk slim, speels en loyaal. Deze hond heeft enkel de beste eigenschappen van zijn beide ouders geërfd.

Aussiedoodles kunnen verschillende namen hebben, waaronder Aussiepoo en Aussiepoodle. Ondanks hun ongelukkige status als designerras, kun je deze honden van gemengd ras tegenkomen in opvangcentra en reddingsdiensten. De grootte en het gewicht van de Aussiedoodle kan erg variëren door de verschillende poedelkruisingen. Is de hond gefokt met een dwergpoedel dan zal de Aussiedoodle maar 30 cm groot zijn en rond de 10 kg wegen. Wanneer hij is gefokt met een standaardpoedel zal hij al rond de 56 cm groot zijn en gemiddeld tussen de 24 en 28 kg wegen.