Bernedoodle tweekleurig pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Bernedoodle

Bernedoodle tweekleurig pup kopen

Bij Bazoeki vind je Bernedoodle tweekleurig pups van goede fokkers en particulieren. De Bernedoodle pup is een kruising tussen Berner Sennen en Poedel ouders, Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Bernedoodle puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1200 en €3500. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Bernedoodle.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Sociale vrolijkerd

Een Bernedoodle is een kruising tussen een Berner Sennenhond en een Poedel. Het ras erft de intelligentie van zijn Poedel-ouders en het charmante, vrolijke, gelukkige temperament van de Berner Sennenhond. De Bernedoodle heeft behoefte aan een eigenaar die kan lachen om zijn grappige capriolen.

Bernedoodles zijn het gelukkigst als ze tijd doorbrengen met hun familie, inclusief de kinderen, en zijn bereid om deel te nemen aan zowel speel- als knuffelsessies. Omdat het een kruising betreft is wel lastig om uitspraken te doen over individuele honden.