Pup kopen in Guelders? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders

Pup kopen in Guelders

Hier vind je pups van goede fokkers en particulieren in Guelders. Bij Bazoeki kun je pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Flatcoated retriever
Flatcoated retriever
Guelders
wij fokken incidenteel n nestje, belangrijk vinden wij de gezondheid en het karakter…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Gratis account aanmaken

Puppy kopen bij Bazoeki

Een goede pup kopen is best een uitdaging, want hoe weet je nou welke pup bij jou past en wat is een goede fokker? Bij Bazoeki helpen we je graag bij de zoektocht naar een pup die past bij jouw levensstijl. Welke nestjes zijn er op dit moment beschikbaar op Bazoeki? En hoe vind je het beste ras voor jouw situatie? Lees snel verder voor handig advies en tips voor het kopen van een puppy.

Welke Puppy past bij jou?

Welke Puppy past bij jou? Een vraag die misschien niet altijd makkelijk te beantwoorden is. In de eerste plaats is er bij Bazoeki een breed aanbod op het gebied van verschillende rassen. Pups van Labrador Retriever of Golden Retriever zijn twee van de populairste rassen, maar er zijn ook rassen die je minder vaak ziet. Denk maar aan pups van Duitse Herdershond of Boomer. Bij de zoektocht naar het juiste ras is het vooral belangrijk dat je je afvraagt welke hond het beste past bij jouw levensstijl. Zo is bijvoorbeeld de kleine Toy Poedel geschikt voor baasjes die hun hond graag overal mee naartoe nemen, maar toch ook graag een flink stuk met de hond lopen. Ontdek alle nestjes van:

Ten slotte is het van belang dat je bij de koop van een pup rekening houdt met het verschil tussen een rashond en een kruising. Dit heeft vooral te maken met de aanschafprijs en de mogelijke vatbaarheid voor erfelijke afwijkingen. 

Puppy keuzehulp

Onze Puppy keuzehulp overzichtspagina

Waar kan ik een puppy kopen?

Je kunt een pup kopen bij een fokker of bij een particulier die een gelegenheidsnestje heeft. Beiden moeten ervoor zorgen dat ze gezonde pups fokken. Er is Fokkers met beschikbare nestjes zijn gevestigd in heel Nederland, maar vooral in de provincie Brabant en Gelderland

Adviespagina’s over Pups