Drentsche Patrijshond pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Drentsche Patrijshond

Drentsche Patrijshond pup kopen in Limburg

Hier vind je Drentsche Patrijshond pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Drentsche Patrijshond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Drentsche Patrijshond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Drentsche Patrijshond

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Drentsche Patrijshond
Drentsche Patrijshond
Limburg ‧ Met een stamboom
Alle door ons gebruikte honden zijn HD en ED vrij en worden op PRA getest. Voor ons staan gastvrijhe…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Intelligente jager

De Drentsche Patrijshond, kortweg de Drent, is een eeuwenoud Nederlands Hondenras oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Drenthe. De Drent is oorspronkelijk gefokt door boeren voor het leven in en op de boerderij. Als boerderijhond moest de Drent van alle markten thuis zijn: jagen, de boerderij vrijhouden van ongenodigde, melkvee naar de markt brengen en nog veel meer. De Drent heeft om deze reden een grote veelzijdigheid en is zeer intelligent en aanpasbaar. Gemiddeld wordt de Drent tussen de 54 en 64 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 24 en de 43 kg.