Zwarte Labrador Retriever werklijn pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Labrador Retriever

Zwarte Labrador Retriever werklijn pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je Zwarte Labrador Retriever werklijn pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Labrador Retriever pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Labrador Retriever puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Labrador Retriever. Noord-Brabant

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Labrador Retriever
Noord-Brabant
We hebben met onze Liz een gelegenheidsnestje.. we zijn zo blij met onze labrador dat we andere mens…
  • Werklijn
Wachtlijst gesloten
Labrador Retriever
Labrador Retriever
Noord-Brabant
Wij zijn een gezin met 3 kinderen en wonen in het gezellige Brabant en wel op het platteland. We run…
  • Werklijn

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Bruisende beste vriend

De Labrador Retriever is een veelzijdige jachthond, hij is namelijk ook heel goed als hulphond en hij is en geweldige gezinshond. De Labrador is een sterke hond met veel energie. Hij heeft een heel lief karakter, hij is speels, loyaal en heel enthousiast. Een Labrador is goed trainbaar. De grootte van een Labrador is ongeveer 55-60 cm en zijn gewicht is ongeveer 30-35 kg. Zijn vacht komt voor in 3 kleuren: zwart, blond of fox red en bruin. De gemiddelde prijs voor een Labrador puppy ligt tussen de €800 en €2250. Ben je op zoek naar een Labrador Retriever puppy? Bekijk dan gescreende fokkers van dit ras hieronder.