Welsh Corgi Pembroke pup kopen in Drenthe? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Welsh Corgi Pembroke

Welsh Corgi Pembroke pup kopen in Drenthe

Hier vind je Welsh Corgi Pembroke pups van goede fokkers en particulieren in Drenthe. Bij Bazoeki kun je Welsh Corgi Pembroke pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Welsh Corgi Pembroke puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Welsh Corgi Pembroke

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrijmoedige vriend

De Welsh Corgi Pembroke is een grote hond in een klein lichaam wat hem erg uniek maakt. De schofthoogte van de Welsh Corgi Pembroke ligt tussen de 25 cm en 30 cm. Het gewicht varieert van 9 kg tot 12 kg. Welsh Corgi's zijn alert, vriendelijk, enthousiast en intelligent. Het is oorspronkelijk een werkhond die voor het bijeendrijven van vee werd ingezet. Verwar hem daarom niet met een schattig gezelschapshondje. Hij heeft een zelfverzekerde en consequente eigenaar nodig die hem de baas kan zijn. Het is een hond die graag wil werken en zijn energie kwijt moet, anders kan hij ongewenst gedrag gaan vertonen. Ze kunnen een goede gezinshond zijn als ze goed worden opgevoed en nemen dan graag een actieve rol aan binnen het gezin.