Duitse Herder pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Duitse Herdershond
pups te koop

Koop jouw Duitse Herdershond pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Intelligente werkhond

De Duitse herder is een fantastische werkhond; mensen redden, de politie assisteren en waken, de Duitse Herder is van alle markten thuis. Niet opmerkelijk dat hij zich één van de populairste hondenrassen ter wereld mag noemen. Onder zijn trotse uiterlijk zit een mooi karakter, waardoor de Duitse Herder ook een loyale gezinshond kan zijn. Zijn vacht komt in twee varianten voor; langstokhaar of stokhaar. Doordat de Duitse Herder in essentie een werkhond is heeft hij een leefomgeving nodig, waarin hij voldoende kan bewegen of zijn taken kan uitvoeren. Dit is een hond voor mensen die ruim wonen of voor mensen die de mogelijkheid hebben om lang te wandelen in een groene omgeving.

Een Duitse Herder pup aanschaffen?

- Wanneer de Duitse Herder goed is getraind, is hij een fijne gezinshond. Een Duitse Herder pup kan onstuimig zijn en daardoor kan frictie ontstaan tussen andere honden en katten die al in huis wonen. Begeleidt deze introductie dus goed.

- De Duitse herder heeft behoefte aan een eigenaar die dagelijks een behoorlijke hoeveelheid tijd aan de hond kan besteden. Hij wordt gelukkig van fysieke activiteiten en mentale uitdagingen.

Bazoeki standaard
Bazoeki gaat langs bij iedere fokker om de Bazoeki standaard te kunnen garanderen!

Bekijk hier Duitse Herdershond Fokkers

Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

Mail naar
info@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26