Welsh Corgi Cardigan pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Welsh Corgi Cardigan
pups te koop

Koop jouw Welsh Corgi Cardigan pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Welsh Corgi Cardigan

Ondeugende speelkameraad

Welsh Corgi's kunnen zich goed aanpassen en zijn liefdevol voor het hele gezin. De Welsh Corgi is trouw aan zijn gezin. De Corgi kan in verschillende soorten woningen, maar moet altijd de vrijheid krijgen om voldoende te kunnen bewegen. Je zal misschien versteld staan van hoe snel deze kortbenige pup al kan bewegen. Dit ras heeft namelijk nogal wat energie voor zo een kleine hond. Daarom moet de Welsh Corgi veel worden meegenomen voor wandelingen en actieve spelsessies. Daarbij is de Welsh Corgi gemakkelijk te trainen en leergierig.
De Welsh Corgi is er in twee varianten:

Welsh Corgi Cardigan
Deze Corgi is afkomstig uit de Cardiganshire in Wales, een stevige herdershond op korte poten. De Cardigan heeft een groot uithoudingsvermogen. De Cardigan heeft de welbekende 'vossenstaart'. De vacht is kort of middellang, van een harde structuur. Bestand tegen alle weersomstandigheden, met een goede ondervacht. Bij voorkeur recht. Elke kleur is toegestaan, met of zonder witte aftekeningen, doch het wit mag niet overheersen.
De schofthoogte van de Cardigan ligt rond de 30 cm. Het gewicht varieert van 15 kg tot 20 kg.

Welsh Corgi Pembroke

Deze Corgi is afkomstig uit de streek Pembrokeshire in Wales, een stoere kleine herdershond op korte poten. Heeft van nature een kortstaart of met een lange staart. De Pembroke heeft een middelmatig lange vacht met een dikke ondervacht. De Pembroke komt voor in de kleuren: effen lichtbruin, sabel, rood, rood met zwart of in een van deze kleuren met witte aftekeningen op borst, benen of hals. Wat wit aan de kop of voorsnuit mag.
De schofthoogte van de Welsh Corgi Pembroke ligt tussen de 25 cm en 30 cm. Het gewicht varieert van 10 kg tot 12 kg.

Voor mensen die aan de behoeften van het ras kunnen voldoen, zal de Welsh Corgi een uitstekende gezinsvriend zijn. Zijn voorliefde voor kinderen een andere huisdieren maken hem ook voor de beginnende hondeneigenaar een goede keus.

Bazoeki standaard
Bazoeki gaat langs bij iedere fokker om de Bazoeki standaard te kunnen garanderen!

Bekijk hier Welsh Corgi Cardigan Fokkers

Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

Mail naar
info@bazoeki.com
Bel ons
+020 737 05 26