Boulab tweekleurig pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Boulab

Boulab tweekleurig pup kopen

Bij Bazoeki vind je Boulab tweekleurig pups van goede fokkers en particulieren. De Boulab is een kruising tussen Labrador Retriever en Berner Sennen ouders. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Boulab puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1200 en €1750. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Boulab.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Het beste van twee werelden

Een Boulab of Labernese is een kruising tussen een Berner Sennen en een Labrador Retriever. De combinatie is in de jaren 90 ontstaan toen hij werd gefokt als geleide hond. Zowel de Berner Sennenhond als de Labrador Retriever werden gekozen vanwege hun zachte en slimme aard. Het uiterlijk van de Boulab kan variëren tussen een zwarte hond met de typische Berner Sennen kleuren of geheel zwart met een witte bef. De Boulab heeft voldoende beweging nodig hebben om in topconditie te blijven. Een grote omheinde tuin zou geweldig zijn, maar nog beter is de toegang tot een park of bos waar de hond lekker zonder lijn kan lopen. De Boulab wordt gemiddeld ongeveer 64 cm groot. Dit kan door zijn ouders erg variëren. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 25 en 50 kg.