Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Duitse Staande Korthaar

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Duitse staande Korthaar
Duitse staande Korthaar
Gelderland ‧ Met een stamboom
Pups worden bij ons gefokt met hun gezondheid als eerste prioriteit. Behalve dat de papieren en gezo…
Wachtlijst gesloten
Duitse staande Korthaar
Duitse staande Korthaar
Noord-Brabant ‧ Met een stamboom
We proberen zelf jaarlijks 2 nestjes te fokken die voldoen aan de hoogste eisen. Dat wil zeggen: het…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Onvermoeibare slimmerik

De Duitse Staande Hond is een evenwichtige jachthond die graag voor je werkt. Hij komt in drie varianten voor: langhaar, korthaar en draadhaar. De Duitse Staande Hond heeft een eigenaar nodig die, ongeacht het weer, iets met hem gaat ondernemen. Dit zijn absoluut geen deeltijd honden en ze moeten onderdeel worden van je leven. Ze zijn uiterst geschikt als jachthond en zijn gek op activiteiten als behendigheid en speuren. Gezien hun energie zijn ze af te raden voor oudere mensen of mensen met jonge kinderen. De Duitse Staande Hond is een leuke gezinshond zolang de baas consequent is en hem veel activiteit kan bieden. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 57 en 68 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 27 en 32 kg.