Dwergteckel ruwhaar pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Dwergteckel

Dwergteckel ruwhaar pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je Dwergteckel ruwhaar pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Dwergteckel ruwhaar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Dwergteckel puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Dwergteckel.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(3 reviews)
Dwergdashond
Dwergdashond
Noord-Brabant
Wij sparen honden.. Althans zo lijkt het soms. Afscheid nemen lukt niet altijd, waardoor er steeds…
  • Ruwhaar
Wachtlijst gesloten
Dwergdashond
Dwergdashond
Noord-Brabant ‧ Met een stamboom
Onze hondjes groeien op in een vrije omgeving tussen de mensen met veel beweging en vooral een goed …
  • Beschikbaar: 4
  • Ruwhaar
Wachtlijst gesloten
Dwergdashond
Dwergdashond
Noord-Brabant ‧ Met een stamboom
Wij hebben een heerlijk grote tuin waar onze honden in kunnen rennen.…
  • Ruwhaar

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke deugniet

Oorspronkelijk is de Dwergteckel gefokt om onder de grond te jagen op bijvoorbeeld konijnen. Ondanks zijn korte pootjes is hij sportief en altijd in voor een wandeling of een spelletje. Er zijn verschillende vachttypes, waaronder ruwharig, kortharig of langharig. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 5 en 7 kg.

Ben je op zoek naar een Dwergteckel? Als toekomstige eigenaar moet je in het bezit zijn van een sterke wil en voorbereid zijn op een koppige, komische maar liefhebbende hond. De Dwergteckel kan goed in een gezin met wat oudere kinderen. Bij kleine kinderen is hij niet altijd geschikt omdat hij snel jaloers kan zijn of kan happen wanneer hij wordt geplaagd of pijn gedaan wordt. Bekijk hieronder pups uit nestjes van goede Dwergteckel fokkers.