Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Dwergschnauzer

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Slimme levensgenieter

De Dwergschnauzer is een kleine hond en komt oorspronkelijk uit Duitsland. Het is een echte boerderijhond die bedoeld is om op ratten en andere ongedierte te jagen. De Dwergschnauzer behoort tot de Pinschers en Schnauzers. Het is een echte gezelschapshond en hij is erg waaks en vurig. De Dwergschnauzer is van zichzelf erg druk en heeft veel beweging nodig. Het is dan ook belangrijk dat de hond dagelijks veel beweegt. Het hebben van een tuin wordt met de dwergschnauzer ook aangeraden. De honden zijn erg vriendelijk en liefhebbend. Ze kunnen dan ook goed met kinderen en andere honden omgaan. De gemiddelde grootte van de Dwergschnauzer is 30-36 cm. Het gemiddelde gewicht is 5,4-9,1 kg.