Dwergschnauzer zwart-en-zilver pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Dwergschnauzer

Dwergschnauzer zwart-en-zilver pup kopen in Limburg

Hier vind je Dwergschnauzer zwart-en-zilver pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Dwergschnauzer zwart-en-zilver pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Dwergschnauzer puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Dwergschnauzer.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Dwergschnauzer
Dwergschnauzer
Limburg ‧ Met een stamboom
Af en toe fok ik een nestje met mijn dwergschnauzers. Ik doe dit met gezonde ouderdieren want ik vin…
  • Zwart en Zilver

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Slimme levensgenieter

De Dwergschnauzer is een kleine hond en komt oorspronkelijk uit Duitsland. Het is een echte boerderijhond die bedoeld is om op ratten en andere ongedierte te jagen. De Dwergschnauzer behoort tot de Pinschers en Schnauzers. Het is een echte gezelschapshond en hij is erg waaks en vurig. De Dwergschnauzer is van zichzelf erg druk en heeft veel beweging nodig. Het is dan ook belangrijk dat de hond dagelijks veel beweegt. Het hebben van een tuin wordt met de dwergschnauzer ook aangeraden. De honden zijn erg vriendelijk en liefhebbend. Ze kunnen dan ook goed met kinderen en andere honden omgaan. De gemiddelde grootte van de Dwergschnauzer is 30-36 cm. Het gemiddelde gewicht is 5,4-9,1 kg.