Flatcoated Retriever pup kopen in Gelderland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Flatcoated Retriever

Flatcoated Retriever pup kopen in Gelderland

Hier vind je Flatcoated Retriever pups van goede fokkers en particulieren in Gelderland. Bij Bazoeki kun je Flatcoated Retriever pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Flatcoated Retriever puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Flatcoated Retriever

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Toegewijde clown

De Flatcoated Retriever is een jachthond die is gefokt om wild van het land of uit het water te halen. Het is een veelzijdige hond die uitblinkt in gehoorzaamheid en de jacht. Hij heeft veel behoefte aan menselijke aandacht en kan zaken gaan vernielen of luidruchtig zijn wanneer hij alleen wordt gelaten of zich verveelt. Dit ras is dus zeker niet geschikt voor iemand die de hele dag gaat werken en hem thuislaat. De Flatcoat is een goede hond voor een actief en buiten wonend gezin met grotere kinderen. Het is geen hond voor in de stad. Hij heeft behoefte aan een landelijke omgeving. De Flatcoated is een hond voor een actieve eigenaar die hem met geduld en gevoel voor humor kan opvoeden.